Dostava

Podjetje PA3K d.o.o. si prizadeva za najhitrejšo možno dostavo naročenega blaga na območju Republike Slovenije.

  • Dostavo izvaja v sodelovanju s Pošto Slovenije.
  • V primeru izbora točnega datuma dostave PA3K d.o.o. naročilo odpremi 1 dan pred izbranim datumom dostave in stranki pošlje obvestilo o odpremi, Pošta Slovenije večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. V primeru izbire dostave na izbran dan se strošek dostave poveča (tudi v primeru, da paket izpolnjuje pogoje brezplačne dostave).
  • V primeru izbire načina plačila z nakazilom na račun podjetja PA3K d.o.o. (po ponudbi/predračunu) se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo naprej v proces obdelave po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.
  • PA3K si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. Artikle, ki so na zalogi, bomo poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. V kolikor se odločite za delno dostavo vam bomo strošek dostave zaračunali za vsako pošiljko posebej.
  • Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik.
  • Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.
  • Račun za vaše naročilo boste prejeli v roku 24 ur na vaš e-mail naslov s katerim ste oddali spletno naročilo.

 

Dobavni rok je naveden ob vsakem posameznem izdelku posebej in začne teči naslednji delovni dan po potrditvi naročila. Sobote, nedelje in prazniki se ne štejejo v čas dobave. Podjetje PA3K d.o.o. si pridržuje pravico do dobave delnih pošiljk. 

V primeru, da podjetje PA3K d.o.o. zaradi nepredvidljivih okoliščin (izrednih vremenskih okoliščin, zamude poštnih storitev, zamude zaradi posledic nalezljive bolezni Covid-19, in podobno) naročenih izdelkov ne bo moglo dobaviti v predvidenem dobavnem roku, bo kupca o tem obvestilo preko elektronske pošte ali telefona ter mu ponudilo nov dobavni rok. Kupec ima v tem primeru pravico do brezplačnega odstopa od pogodbe.